top of page
Sök
  • Skribentens bildSund Balans

Gott Nytt År 2018...

och tack, kära klienter, elever och följare för det gångna året! Jag ser fram emot att fortsätta den här fantastiska utvecklingen tillsammans med er. Första veckan på det nya året har gått och jag är säker på att du har många funderingar på hur DU vill att DITT 2018 ska se ut.


Min vision är att stötta och inspirera människor till att ta sitt liv i egna händer och att göra det till det bästa som finns.

Livet ska levas - sätt inte dig själv på vänt längre!


Under våren kommer Sund Balans att bjuda in till "Kan själv" möten, där du kommer att lära dig enkla övningar för att ta hand om dig själv. "Kan själv" innebär att det är DU som står i fokus för att förbättra ditt eget mående. Här finns inga prestationskrav! Övningarna härstammar bland annat från gammal kinesisk visdom. Deltagarantalet är begränsat till 6 deltagare. Första mötet är den 11 februari 2018, kl 11-14. Kostnad: 500 kr. Mer information kommer snart på hemsidan www.sund-balans.com

Utbildning i Manuell Lymfdränage


Du jobbar redan som terapeut och vill utöka din kompetens? Då är utbildningen i Manuell Lymfdränage ett fantastiskt tillfälle för dig. Utbildningen omfattar 3 x 5 dagar. Tredje utbildningstillfället är diplomeringsdelen som är frivillig. Du kommer att utvecklas både personligt och yrkesmässigt - det här är en utbildning som berör både dig och dina klienter.

Del 1: 7-11 mars 2018

Del 2: 11-15 april 2018

Diplomeringsdel: 23-27 maj 2018 (med förbehåll för ändringar) Mer information finns på min hemsida www.sund-balans.com

Behandlingar: Välkomna det nya året med "Sund Balans paketet"


Betala för 4 behandlingar och få den femte behandlingen på köpet. "Sund Balans paketet" gäller hela januari månad. Missa inte detta unika tillfället. Välkommen!

Jag önskar dig en underbar januari - ta vara på den här pirriga nyårskänslan och transformera den till det vackraste och bästa som finns: ditt liv.

Hjärtliga hälsningar

Manuela

/Sund Balans

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page