top of page

Utbilda 
dig.

Personlig och professionell utveckling i Sund Balans

Manuela utbildar i Djupgående Cirkulationsmassage, manuell lymfdränage samt klassisk bindvävsmassage enligt Elisabeth Dicke

Foto: Tomas von Walden

Jag har utbildat mig hos Lena Berndtsdotter till lärare i manuell lymfdränage och klassisk bindvävsmassage enligt Elisabeth Dicke samt i kombinationsbehandlingen Djupgående Cirkulationsmassage®.

 

Klicka in dig på respektive utbildning för mer information.

För intresseanmälan och mer information fyll i formuläret nedan och uppge din adress så att jag kan skicka aktuell utbildningsfolder till dig med vanlig post.

Jag håller även på att planera en utbildning i Klassisk Bindvävsmassage enligt Elisabeth Dicke. Information kommer snart!

 

Välkommen!

AKTUELLT!

Diplomutbildning i Djupgående Cirkulationsmassage®

I utbildningen ingår diplomutbildningen i manuell lymfdränage samt grundutbildningen i klassisk bindvävsmassage enligt Elisabeth Dicke. Inga förkunskaper krävs.

 

Utbildningen kommer att starta 18 april 2024 och omfattar 6 x 4 dagar (tor-sön):

Vecka 16 (18-21 april)

Vecka 19 (9-12 maj)

Vecka 24 (13-16 juni)

Vecka 31 (1-4 augusti)

Vecka 36 (29 augusti - 1 september)

Vecka 41 (3-6 oktober)

 

Efter den här utbildningen kan alla deltagare, även de, som inte har förkunskaper, börja att jobba som massör i dessa 3 metoder. 

 

Under utbildningens gång kommer du att jobba aktivt med elevbehandlingar och jag kommer att följa och stötta dig i detta. Elevbehandlingarna mellan utbildningstillfällena är grundläggande för utbildningen. När du väl har gått igenom hela utbildningen kommer du att känna dig trygg i dessa metoder samt i mötet med dina klienter.

 

Efter utbildningen till diplomerad massör i Djupgående Cirkulationsmassage® finns möjlighet till vidareutbildning till diplomerad massör i Klassisk Bindvävsmassage enligt Elisabeth Dicke.

 

Max antal deltagare: 4

Din investering: 24.000 kr + moms (Early-Bird-rabatt vid anmälan senast 1 mars: 2.000 kr!)

Varmt välkommen med din intresseanmälan till manuela@sund-balans.com eller 0705940112.

 

Manuela

/Sund Balans

Kontaktuppgifter

Lämna dina uppgifter och välj, vilken folder du önskar få hemskickat

Tack för ditt meddelande!

bottom of page