top of page
Sök
  • Skribentens bildSund Balans

Krisen och Kina - ur ett annat perspektiv


Hej kära du!

Jag hoppas att du och dina nära och kära har det bra i den här mycket speciella tiden.

Vi är alla mer eller mindre drabbade av den här krisen. Än så länge har vi klarat oss relativt bra här i Sverige och jag hoppas innerligt att det fortsätter så här, eller bättre sagt att det vänder snart.

Men vad har då krisen med Kina att göra, utöver det vi alla vet? På kinesiska betyder tecknet för "kris" intressant nog både "fara" och "utveckling"! Kan du för en stund koppla bort allt som har med "fara" att göra, med osäkerhet och rädsla om framtiden? Med alla skräckscenarier?

Kan du istället se krisen ur perspektivet "utveckling"?

Just nu ställs allt på sin spets och många vardagliga aktiviteter är inte möjliga. Som till exempel att gå till behandlingar för att bli av med besvär och smärtor. Och nu då?

Kan du tänka dig att den här krisen ger dig chansen till personlig utveckling? Nu, när du tvingas till att stanna upp? Istället för att bedöva dig med Netflix och sociala medier skulle du kunna använda tiden till att gå inåt och möta dig själv. Du skulle kunna skapa en öppenhet för dig själv. En acceptans för att du är den du är, att situationen är som den är. Du är perfekt där du är som den du är JUST NU. Du kan inte vara någon annanstans. Nuläget är det perfekta utgångsläget för dig och för din framtida utveckling. Det är härifrån du tar dina första steg till det livet du vill ha - genom att du tar rodret i din hand! Det är DU som har MAKTEN över ditt liv, ingen annan. Terapeuten kan stötta dig i det hela och ge din kropp de optimala förutsättningarna för läkningen, men det är DU med ditt förhållningssätt till dig själv och ditt liv som ÄR DEN LÄKANDE KRAFTEN!

Jag kan stötta dig i den processen med viktiga verktyg. Mer info hittar du här eller så kan du ringa om du vill veta mer.

Och om du upplever stor oro i nuläget så är du alltid välkommen att ringa eller skriva till mig, för att kunna ventilera dina tankar och få ny input. Detta vill jag bjuda dig på i denna tuffa tid.

När allting verkar rasa ihop är det viktigt att du riktar blicken inåt och att du stannar här och nu. Fokusera på din andning, ta medvetna djupa andetag när rädslan slår på. Tänk alltid på att när en dörr stängs så öppnar sig en ny. Alltid!

Dock kan rädslan blockera din förmåga att se den nya dörren. Så det är JÄTTEVIKTIGT att du håller dig så lugn som möjligt i stormen. Dr. Bach's Rescue Remedy kan vara ett sätt att få stöttning. Med räddningsdropparnas hjälp i akuta lägen kan du behålla lugnet, du stannar här och nu och du får möjlighet att hantera det som är. Hör av dig om du vill att jag blandar en flaska till dig. Ta väl hand om dig och jag önskar dig av hela mitt hjärta att du och dina nära och kära förblir friska.

Med värme Manuela /Sund Balans

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page