top of page
Sök
  • Skribentens bildSund Balans

Termografi, utbildningar och mer - nytt år, nya möjligheter!Hej!


De sista dagarna på det här året bjuder in till reflektion - både vad gäller det gångna året och det nya året med alla möjligheter som väntar. Hur har ditt 2018 varit? Har du skrattat av hela ditt hjärta? Har du gråtit både av glädje och sorg? Har du varit riktigt arg någon gång i år? Vad har oftast varit din första tanke på morgonen? Och din sista på kvällen, innan du somnade? Vilka människor utanför familjen är särskilt viktiga för dig? Vilket ögonblick var det bästa/det svåraste under 2018? Och framförallt: Vad är du tacksam över? Har du förlåtit dig själv och andra för de sakerna som inte blev som de skulle?


Och nu väntar 365 helt nya dagar som du kan fylla precis som du vill. Vad är dina mål för 2019? Hur vill du att ditt liv ska se ut? Om du vet vad du vill: har du en plan för hur du ska förverkliga det du vill? Om du inte vet vad du vill eller om du inte har en strategi än: Grattis! Då väntar en extremt spännande tid på dig där du kan gå på upptäcktsfärd för att lära känna dig själv. Den bästa resan du kan göra i hela ditt liv!


Jag önskar dig av hela mitt hjärta ett fantastiskt nytt år fyllt av kärlek, hälsa, glädje och att du lever livet med allt vad det innebär. Känn känslorna, iaktta dig själv när de kommer upp och iaktta hur du reagera. Ta djupa andetag, iaktta och bekräfta. Känslor är viktiga budbärare från ditt inre och genom att iaktta och bekräfta dem behöver de inte "gömma" sig i din kropp och leda till smärta. 2019 kan bli året där du kan öva mer på att ta djupa andetag, iaktta dig själv och bekräfta dina känslor!


Tack för ditt förtroende som du har gett mig under det gångna året och tack för att jag får följa dig en bit på vägen. Ni alla berikar mitt liv varje dag. Tack för alla givande möten och samtal som fyller mig med glädje och kärlek.

 

UTBILDNINGAR 2019


Ett helt underbart år går mot sitt slut. 2018 har jag avslutat lärarutbildningen i Klassisk Bindvävsmassage enligt Elisabeth Dicke och 2019 är då året jag kan erbjuda två utbildningar i fantastiska behandlingsmetoder: Manuell Lymfdränage och Klassisk Bindvävsmassage. I dagsläget riktar sig utbildningarna till dig som redan jobbar som kroppsterapeut men jag planerar att framöver även erbjuda utbildningar till dig som vill gå nya vägar i ditt yrkesliv. Så även du som inte jobbar som massör eller dyl. idag - hör av dig redan nu.


Först ut är grundutbildningen i Klassisk Bindvävsmassage enligt Elisabeth Dicke. Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om teori och praktik i klassisk bindvävsmassage och du kan direkt börja att arbeta med tekniken. Om du sen vill gå vidare så kommer jag även att erbjuda den avancerade utbildningen och diplomeringsdelen längre fram.


Datum för grundutbildningen i Klassisk Bindvävsmassage: 10 - 14 april 2019 + 26 maj 2019

Antal platser är begränsat - hör gärna av dig redan nu om du är intresserad. Sista anmälningsdag: 10 mars 2019


Utbildningen i Manuell Lymfdränage består av tre delar med följande datum:

Del 1: 8 - 12 maj 2019

Del 2: 12 - 16 juni 2019

Diplomeringsdel: 3 dagar, tidigast 6 veckor efter del 2, datum bestäms i överenskommelse med deltagarna

Begränsat antal platser (max 4). Hör av dig redan nu om du är intresserad. Sista anmälningsdag: 8 april 2019.

 

TERMOGRAFI - ATT UNDERSÖKA BRÖST MED VÄRMEKAMERA


Det är med stor glädje att jag kan meddela att min kollega Tina Hallberg och jag numera erbjuder termografi undersökningar i Helsingborg!

Idag är det fler och fler kvinnor som väljer bort mammografin eftersom undersökningen är obehaglig och det kommer upp fler och fler kritiska ståndpunkter avseende mammografins eventuella påverkan. Då känns det väldigt angeläget att kunna erbjuda en helt annan möjlighet istället för att undvika undersökningar helt och hållet: termografi. Termografi innebär att dina bröst fotograferas med en värmekamera. Du sitter eller står framför kameran och undersökningen påverkar dig varken fysiskt eller genom strålning. Med termografin upptäcks eventuella förändringar i väldigt tidigt skede så att du kan påverka utvecklingen i god tid, långt innan en form av tumör utvecklas.


Undersökningarna genomförs i samarbete med TrueLife i Falköping. Mer information hittar du här. Varmt välkommen, vi finns på Vikingsgatan 3 i Helsingborg, i PlanetsOwns lokaler.

 

BÖRJA DAGEN...


... med kontemplation och gå ut i världen med ny energi.


Sedan ett bra tag har jag haft tanken att vilja möta er i andra sammanhang än behandling och undervisning. Så nu är det dags! Vi möts en gång i månaden kl 7.15 och börjar dagen med ett tänkvärt citat från olika spirituella lärare som vi sedan reflekterar över, både i tysthet och i samtal. Meditation, kontemplation och reflektion. Jag bjuder på kaffe/te och frukt. Klockan 8.15 lämnar du mötet i Sund Balans och möjligtvis med nya tankesätt som stärker dig i din vardag.


Första mötet är den 10/1-2019 kl 7.15.

Donation: 50 kr. Går oavkortat till välgörande ändamål i Helsingborg som jag presenterar vid mötet.

Du anmäler dig via min kontaktsida. Välkommen!

 

Ha nu ett gott slut på 2018 och ett fantastiskt Gott Nytt År 2019, njut av några lediga dagar till!


Bästa hälsningar


Manuela

/Sund Balans
214 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page