top of page
Sök
  • Skribentens bildSund Balans

Glad Påsk - ge dig inre och yttre näring!Hej!

Jag hoppas att du mår bra och att du har hållit dig frisk och symptomfri! Om så är fallet och du är i behov av behandling är du välkommen att höra av dig. Detta gäller dock inte om du vet att du har varit i kontakt med en person som har uppenbara symptom. I detta fall ber jag dig att avvakta i 2 veckor. Är du efter den tiden fortfarande symptomfri är du välkommen med din bokning.


Idag tänkte jag dela med mig några tips kring två viktiga områden i livet: yttre näring, dvs det du tillför med din kost, samt inre näring, dvs dina tankar och ditt förhållningssätt kring dig själv.

 

Efter viruset är före viruset!

Min fråga är: hur ser det ut med ditt immunförsvar? Har du tillräckligt med C-vitamin, D-vitamin och andra viktiga vitaminer och mineraler i din kropp? Hur mår din mage/tarm?


Hos TrueLife hittar du näring för kroppen av väldigt hög kvalité. Klicka på bilden nedan och kolla själv! Det kostar inget att upprätta ett konto och du förbinder dig inte heller till något.

Nu är det perfekta ögonblicket för att underhålla och förbättra ditt immunförsvar så att du ökar din motståndskraft.


Särskilt viktigt i dessa tider är C-vitamin, D-vitamin och kolloidalt silver samt zink.


Om du vill veta mer exakt vad just du behöver så är du välkommen att boka in dig till en

frekvensanalys. Med hjälp av frekvensanalysen mäts de olika organens funktion, vitamin- och mineralstatus och mm. Om du bokar in dig under april månad får du 15% rabatt. Mer information hittar du här.


 

Gene Keys - ditt DNA ur ett helt annat perspektiv

Är du nyfiken på dig själv och ditt liv? Vill du veta mer om vilka gener du bär på ur ett andligt perspektiv? Gå in på Gene Keys och låt dig inspireras! Där kan du upprätta ett gratis profil som ger dig en hel del information. Och om du vill kan du fortsätta där och fördjupa dig i denna fantastiska visdom.

Om du vill ha stöd på vägen och vill veta mer kan du boka in dig till en konsultation där du får vägledning och insikter samt nya förhållningssätt till dig och ditt liv. Du får en förståelse varför vissa saker är som de är och du kan mer tydligt se dina gåvor i livet. Är du redo för den här resan in i ditt inre? Välkommen med din bokning!


Jag önskar dig en Glad Påsk i sund balans

Ett ypperligt tillfälle att komma närmare dig själv - nu när du ska hålla avstånd!

Ta väl hand om dig och varmt välkommen tillbaka efter påsk önskar


Manuela /Sund Balans

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page