top of page
Sök
  • Skribentens bildSund Balans

Föreläsning och nyheter
FöreläsningDen 10e september kommer Christer Asp från TrueLife att föreläsa om blodcirkulationen, tarmen och termografi.17:00: Vegetarisk mingelfika (50kr), Vegeriet bjuder på te/kaffe

17:30: Föreläsning av Christer Asp , grundare till Truelife om hur man får en bra blodcirkulation och hur otroligt viktig den är för hälsan.

18:15: Provsmakning av produkter från Truelife.

19:00: Föreläsning av Christer Asp om tarmen, "vår andra hjärna", samt Thermografi, ett alternativ till Mammografi.


Därefter mingel med möjlighet att köpa produkter till specialpriser.

Föreläsningen är kostnadsfri.


Var? Vegeriet, Järnvägsgatan 25, 252 24 Helsingborg

När? 10 september 2019, Kl 17.00

Hur? Anmäl dig till Johanna: johanna@vegeriet.se, 042-24 03 03


 

Termografi undersökningar i Helsingborg


Termografi är ett helt ofarligt alternativ till mammografi för att upptäcka bröstcancer, den vanligaste cancerformen hos kvinnor, i ett mycket tidigt skede.


Termografi är otroligt användbart i förebyggande syfte. Man kan, med regelbundna termografi-undersökningar, se hur vävnader förändras – hur inflammationer ökar eller minskar osv.


Mer information och när vi har termografi i Helsingborg hittar du här: www.sund-balans.com

Undersökningarna utförs i PlanetsOwns lokaler på Vikingsgatan 3 i Helsingborg.

 

Nytt paketerbjudande!


Nu i höst kommer jag att starta upp konsultationer med Dr. Bach's läkningssystem. Vi möts i ett inspirerande samtal om var du befinner dig i ditt liv och hur du på bästa sätt kan göra viktiga förändringar för att vara och leva i din sanning. Dr. Bach's läkningssystem kommer att stötta dig på din inre resa - den bästa, viktigaste och mest spännande resa du kan göra i ditt liv.


Bachdropparna används både till människor och till djur med stor framgång. Du kan läsa mer om Dr. Bach och hans läkningssystem på min hemsida.


I erbjudandet ingår en konsultation på 60 minuter, din personliga flaska med Dr. Bachs blomsterdroppar och en uppföljning efter 4 veckor på ca 30 minuter.


Värde: 1350,- kr. Ditt pris: 1050,- kr.


Du är välkommen att boka här.


 

Yoga & akupressur workshop - hormonbalans


Den femte oktober kommer min kollega Patricia Bohlen och jag att hålla i en gemensam yoga & akupressur workshop kring ämnet hormonbalans. Närmare information kommer att komma ut snart.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse - så skickar jag snarast möjligt mer information och en länk till bokningen till din epost adress.


Save the date!


 


Varmt välkommen och låt oss möta hösten i Sund Balans!


Bästa hälsningar

Manuela

66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page