top of page
Sök
  • Skribentens bildSund Balans

En unik utbildning i manuell lymfdränage

Manuell Lymfdränage är en ytterst stressreducerande behandlingsmetod som leder klienten i en djup avspänning. Tack vare mjuka cirkelformade massagegrepp, strykningar och pumpningar i lymfsystemets riktning stöttar behandlingen lymfflödet. Detta i kombination med den djupa avspänningen gör att lymfsystemets optimala funktion återställs. Bland annat kan svullnader/ödem minska, spänningar släppa och smärtor lindras.

Om du redan jobbar som terapeut och vill vidareutbilda dig är detta ett unikt tillfälle för dig! Under 2 eller 3 tillfällen à 5 dagar (tredje delen är diplomeringsdelen som du har som tillval) lär du dig både att behandla dina klienter och att ta hand om dig själv. Du kommer att utvecklas både yrkesmässigt och personligt.


Vad gör då denna utbildning unik?


1) Du får gott om tid för din personliga och yrkesmässiga utveckling. Det går inte att stressa igenom en utbildning i en stressreducerande metod. Dina behandlingsresultat beror inte enbart på att du utför metoden korrekt. De beror även på din närvaro som terapeut, vilket innebär att du behöver tid för att reducera din egna stress så att du kan utföra optimala behandlingar. Du står i centrum för utbildningen, både ditt innersta väsen och du i din roll som terapeut.


2) Du kommer inte bara att lära dig en metod, du kommer att uppleva den.

Du som terapeut behöver veta hur det känns att ge och få manuell lymfdränage. Du behöver känna med kropp och själ vad som händer under och efter behandlingen för att kunna stötta dina klienter så bra som möjligt.

Under utbildningen kommer du att ge lika många behandlingar som du får. Du kommer att fylla i en ingående hälsodeklaration för att lättare följa din egna process. Jag kommer att stötta dig på alla plan.


3) Små grupper.

Deltagarantalet är begränsat till fyra. Detta för att säkerställa att var och en har min uppmärksamhet och för att kunna stötta dig maximalt i din utveckling. Du får individuellt stöd där det behövs.


Är du redo att lyfta dig själv och din yrkesmässiga kunskap till nästa nivå? Välkommen att höra av dig via www.sund-balans.com/kontakt eller via telefon 070 59 40 112.


Manuela

/Sund Balans


245 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page