top of page
Sök
  • Skribentens bildSund Balans

Den blomstertid nu kommer...


Sommartider hej! Vilka fantastiska veckor vi har haft. Nu tar naturen en liten välförtjänt paus från all värme och förhoppningsvis kommer det lite mer regn så att växtligheten orkar med. Sen får det gärna bli varmt och soligt igen!


Så är det med den där sunda balansen. Vi är ju också en del av naturen och vi behöver också lite av varje. Inre och yttre näring. Hur när du dig? Både själsligt och fysiskt? Sommaren bjuder ofta på semester och lugna dagar - kanske en möjlighet att fylla på dina förråd med allt du älskar, med upplevelser som fyller dig med glädje, med hälsosam mat, med nya tankesätt, nya vanor, så att sommaren även blir din blomstertid!


Vill du få insikt i hur det ser ut inne i din kropp, din fysiska form? QRMA-frekvensanalys kan bli din vägvisare till bättre kost och livsstil. Som passar dig och dina behov, så att du kan ge kroppen de rätta förutsättningar för välmående inifrån. Detta kombinerat med rätt förhållningssätt till livets utmaningar, med rätt själslig näring leder till sund balans i det inre och det yttre!


Under sommaren får du QRMA-frekvensanalys till introduktionspris. Mer information finner du här.


Glad Midsommar och välkommen önskar


Manuela

/Sund Balans40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page